fossil

Bilforhandler Per B

Case

Rådgivning

Energioptimeret udsugning fra tectyl-anlæg

Bilforhandler Per B i Silkeborg har etableret nyt tectyl-anlæg til undervognsbehandling i samarbejde med Nordic Green Solutions, da der skulle vælges et energieffektivt udsugningsanlæg.

»Tørring og udsugning er de to store energikrævende processer i vores tectyl-anlæg. Derfor var energiforbruget en vigtig faktor, da vi skulle vælge en ny teknisk løsning til udsugning,« fortæller Per Riemenschneider, værkstedschef hos Per B.

»Vores leverandør af udsugningsanlægget gav os valget mellem et billigt anlæg eller et mere energieffektivt udsugningsanlæg. Hvis vi valgte det mest energieffektive anlæg, kunne vi søge om tilskud på grund af energibesparelsen. Da vi blev opmærksom på den mulighed, tog vi kontakt til Nordic Green Solutions for at få hjælp til at opnå et tilskud ved at sælge energibesparelsen fra udsugningsanlægget,« siger Per Riemenschneider.

»Nordic Green Solutions har leveret meget professionel rådgivning og været meget hurtige og effektive i hele processen. Vi kunne ikke selv have varetaget processen med at skaffe tilskud, så samarbejdet med Nordic Green Solutions har været en vigtig del af etableringen af vores nye tectyl-anlæg. Nu har vi både fået det mest energieffektive udsugningsanlæg og samtidig et tilskud til etableringen. På den måde har vi også fået en meget fornuftig tilbagebetalingstid,« siger Per Riemenschneider.

»Det har været en fornøjelse at arbejde med Nordic Green Solutions, og vi har faktisk ikke brugt ret meget tid på den del af processen, hvilket er vigtigt, når man har travlt i hverdagen med andre opgaver. Hvis vi fremover skal investere i nye energiforbrugende anlæg, tager vi fat i Nordic Green Solutions igen,« siger Per Riemenschneider, som også har anbefalet Nordic Green Solutions til andre virksomheder.

Vil du også spare på energiudgifterne og opnå en grønnere drift?

Det er dyrt at bruge unødvendig energi – både for klimaet og din virksomheds økonomi. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at lave en uvildig vurdering af din virksomheds optimeringspotentiale.

Book et møde

Vi sidder klar til at aftale et uforpligtende møde med dig, hvor du kan høre mere om vores tekniske og grønne tilgang.

Ring nu på (+45) 27 59 66 85
eller kbh@ngs.dk

Kristian Bloch-Hansen
Sales Engineer

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os