Snogbækgaard

Case

Rådgivning

Etablering af intelligent overdækning i fravænningsstald

En kompetent rådgivning og en professionel tilgang til tingene er baggrunden for, at landmændene Lorens og Christian Lorenzen, der driver Snogbækgaard I/S ved Sønderborg, har valgt Nordic Green Solutions som rådgiver for både tidligere og kommende energieffektiviseringer.

Lorens og Christian Lorenzen ønskede kompetent energirådgivning, da de besluttede sig for at etablere intelligent overdækning i deres fravænningsstald med 2.880 stipladser.

De var i gang med undersøgelserne forud for projektet, da de kontaktede Nordic Green Solutions. Lorens og Christian Lorenzen havde spurgt sig for flere steder og fik anbefaletNordic Green Solutions.

Det viste sig atNordic Green Solutions kunne finde bedre tilskudsmuligheder, end det de tidligere havde fået oplyst fra anden side. »Nordic Green Solutions har en professionel tilgang til tingene, de ser på sagen i praksis og kommer ud i marken. De så på det faktiske forbrug og brugte ikke tabeller og nøgletal. Der kan jo være store afvigelser ift. den virkelige verden,« fortæller Lorens Lorenzen.

»Det er rart at kunne ringe til rådgiveren hosNordic Green Solutions han ved hvad han taler om. Han har et bredt branchekendskab og kender mange tekniske løsninger. Han er en god sparringspartner. Vi behøver heller ikke sætte os ind i alle reglerne, det er jo noget af en jungle. Vi overlader trygt sagen til ham, så kan vi koncentrere os om driften,« fortæller Lorens Lorenzen.

»Nordic Green Solutions har en professionel tilgang til tingene, de ser på sagen i praksis og kommer ud i marken,« fortæller Lorens Lorenzen.

Vil du også spare på energiudgifterne og opnå en grønnere drift?

Det er dyrt at bruge unødvendig energi – både for klimaet og din virksomheds økonomi. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at lave en uvildig vurdering af din virksomheds optimeringspotentiale.

Book et møde

Vi sidder klar til at aftale et uforpligtende møde med dig, hvor du kan høre mere om vores tekniske og grønne tilgang.

Ring nu på (+45) 27 59 66 85
eller kbh@ngs.dk

Kristian Bloch-Hansen
Sales Engineer

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os