Account Manager

Vi søger en Account Manager med fokus på salg og rådgivning inden for grøn omstilling i industrien.

Vil du være med til at gøre en forskel for miljøet og bidrage til en klimaneutral industri? Hos Nordic Green Solutions arbejder vi dedikeret på at rådgive, identificere og implementere bæredygtige løsninger for vores kunder.

Vi søger nu en Account Manager til vores salg- og marketingafdeling, som skal være med til at sikre NGS’ produktpalette hele tiden aktiveres bedst muligt overfor eksisterende kunder og det etablerede netværk.

Hvem er vi?

Nordic Green Solutions arbejder for at skabe en klimaneutral fremtid. Vi hjælper virksomheder med at opnå en mere bæredygtig, ressourceeffektiv og energirigtig strategi.

Vores ydelser tæller bl.a. energisyn, energiledelse, energikortlægninger, dataanalyse, projektering og specificering indenfor bl.a. varmepumper, solceller og ventilation, assistance til søgning af tilskud. Dertil har vi en afdeling, som arbejder med udarbejdelse af klimaregnskaber, ESG-rapportering, CSRD, Dobbelt-væsentlighedsanalyser, LCA, PCF og EPD’er.

Tilsammen er vi ca. 35 medarbejdere, som du kan møde på vores hovedkontor i Silkeborg samt kontorer i Odense, Esbjerg, Frederikshavn og Glostrup.

Opgaver

 • Udvidelse af kundeporteføljen både via nysalg og løbende fokus på at konvertere netværk og leads til aktive kunder.
 • Rådgivning og løsningssalg med fokus på at identificere kundebehov og -potentialer samt præsentere de indsatsområder og løsninger, som giver størst værdi for den enkelte kunde.
 • Udforme grønne transformationsprogrammer og konkrete løsninger sammen med kunden samt udarbejde tilbud og indgå samarbejdsaftaler.
 • Tæt samarbejde med kolleger fra engineering-teamet omkring projektbeskrivelser, tidsplaner og specifikationer osv. ifm. de konkrete projekter.
 • Arbejde selvstændigt og proaktivt med pipeline og key account management samt bruge dit netværk, sociale medier og andre kanaler til at identificere nye kundeemner.
 • Indgå i et tæt og gensidigt inspirerende samarbejde med kolleger i afdelingen bl.a. om indsatser og best practice i salgsarbejdet, opfølgning på leads skabt via marketing automation samt løbende forbedring af marketingindsatser og salgsmaterialer.

 • Har erfaring med salg og/eller rådgivning i forhold til kunder indenfor produktion, industri eller byggeri.
 • Har en teknisk baggrund og meget gerne relevant teknisk uddannelse.
 • Kan håndtere løsningssalg af komplekse rådgivningsydelser med stort fokus på afklaring af kundebehov og -potentiale
 • Er en selvstændig, proaktiv og resultatorienteret person, som motiveres af at skabe resultater og vækst.
 • Er en god kommunikator og relationsbygger, som kan begå sig på alle niveauer hos kunden.
 • Har en kreativ og nytænkende tilgang, som gør dig i stand til at spotte nye salgsmuligheder både hos potentielle og eksisterende kunder.
 • Er struktureret og systematisk i dit arbejde og evner at prioritere kundetyper, indsatsområder og din egen tid optimalt i forhold til den mest effektive udnyttelse af kundepotentialet.
 • Trives i en ambitiøs og ekspansiv vækstvirksomhed med høj skaleringsfaktor både af organisation, ydelser, kunder/marked og interne processer.
 • Motiveres af at være med til at drive den grønne omstilling i industrien.
 • Taler og skriver dansk fejlfrit og begår dig problemfrit på engelsk samt er vant til at bruge relevant IT og CRM som en del af dit arbejde.

Vi tilbyder

Som en ung, innovativ og ambitiøs virksomhed lægger NGS stor vægt på teamånd, trivsel, samarbejde og udvikling. Virksomheden investerer meget i faglig udvikling, bl.a. via NGS Academy, team-dage og metoder til vidensdeling og erfaringsudveksling. Samtidig prioriteres den sociale og kulturelle dimension højt, bl.a. via personalearrangementer, stor fleksibilitet ift. arbejdstid- og sted samt en unik kultur med højt til loftet, plads til udfoldelse og store muligheder for udvikling og indflydelse.

Rammerne

Fast løn, pension, sundhedssikring samt en attraktiv provisionsordning/overskudsdeling.

Bopæl i Østjylland, Fyn/trekantsområdet eller Sjælland.
Hjemmekontor og efter behov check-in på kontor i Silkeborg / Odense.

IT, internet mv.
Bil efter nærmere aftale.

Søg stillingen her

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os