Marketingpraktikant eller studentermedhjælper søges

Er du i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation og marketing? Er du en kreativ og dygtig formidler? Så er det måske dig vi søger hos Nordic Green Solutions.

Som marketingpraktikant/studentermedhjælper hos Nordic Green Solutions, bliver du en del af en rådgivervirksomhed i rivende udvikling. Vi specialiserer os i at hjælpe virksomheder med at opnå en mere bæredygtig, ressource-  og energieffektiv forretning. Målet er at skabe en klimaneutral industri.

Dine primære opgaver:

  • SEO-optimering
  • Opstart af projekt employee branding
  • E-mail marketing
  • Tekster og generel kommunikationsarbejde
  • Grafisk design, foto og video (en fordel, men ikke nødvendigt)
  • Ad hoc opgaver på tværs af marketing og design

Vi forestiller os, at du enten er i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation og marketing og enten snart skal i praktik eller søger et studiejob. 

Du vil blive en del af vores salgs- og marketingteam og arbejde tæt sammen med vores marketingkoordinator. Dine opgaver være varierede og give dig mulighed for at arbejde med mange forskellige marketingrelaterede opgaver. Du vil desuden også have ansvaret for opstarten af vores employee branding-projekt.

Vi tilbyder et fleksibelt job, hvor du selvfølgelig får fri til eksamener og arrangementer på dit uddannelsessted. Der er mulighed for at arbejde hjemmefra.

Stillingstype: Praktikplads (min. 4 mdr) eller studiejob
Ansættelsesdato: Snarest muligt
Lokation: Silkeborg (men med mulighed for hjemmearbejde)

Hvis du kan se dig selv hos Nordic Green Solutions, bedes du sende din ansøgning og CV til kontakt@ngs.dk. Vi afholder løbende samtaler.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte marketingkoordinator, Isabella Bennedsen, på ijb@ngs.dk

Hvordan er det at være en del af Nordic Green Solutions?

Resultater og trivsel går hånd i hånd

Vi tror på, at vi skaber de bedste resultater, når vi har det godt sammen. Derfor lægger vi stor vægt på at have teamånd og udvise respekt og tillid til, at vi alle gør vores yderste for at skabe de mest optimale løsninger og opnå vores mål. Vi foretager årligt MUS og trivselsundersøgelse, som er med til at sikre fokus på videreudvikling af vores trivsel på arbejdspladsen.

Faglighed og vidensdeling

Hos Nordic Green Solutions deler vi gerne vores viden med kunder og kollegaer, så vi i fællesskab kan blive klogere og videreudvikle os. Vi sørger for at investere i vores medarbejdere, så de kan løfte deres kompetencer og videreuddanne sig.

Plads til fællesskab og andet end arbejde

Der er andet i livet end arbejde. Vi lægger vægt på det uformelle fællesskab, hvor det ikke altid skal handle om arbejde. Vi tror på, at der skal være plads til et spil bordfodbold i hverdagen og mulighed for, at tage del i sociale arrangementer uden for arbejdstid, som f.eks. sportsevents, julefrokost og meget mere.

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os