Student Worker - Business Development

Har du flair for procesudvikling og data management, og kunne du tænke dig at bruge dine analytiske evner til at rapportere på tværs salg og økonomi samt supportere på interne udviklingsprojekter? Så er du måske den nye student worker, vi mangler i vores team i Silkeborg.

Som student worker hos Nordic Green Solutions vil du blive en del af en rådgivningsvirksomhed i rivende udvikling. Vi specialiserer os i at hjælpe virksomheder med at opnå en mere bæredygtig, ressourceeffektiv og energirigtig forretning gennem teknisk rådgivning og analyser inden for bæredygtighed. Målet er at skabe en klimaneutral fremtid – og dét mål kan du hjælpe os med at opfylde ved at bidrage til effektive interne processer.

Vi er på udkig efter en løsningsorienteret og selvstændig student worker, som kan hjælpe vores økonomi- og salgsafdeling med mange forskellige opgaver inden for analyser, rapportering og udvikling.

Din profil

Vi forventer, at du er i gang med en relevant uddannelse, f.eks. inden for ingeniøruddannelserne eller økonomi. Derudover skal du være en kompetent bruger af Microsoft Office og kunne begå dig flydende på skrift og tale i både dansk og engelsk.

Som person formår du at tage initiativ, arbejde selvstændigt og sætte skub i tingene. Samtidigt sætter du pris på at sidde koncentreret og arbejde med forskellige projekter. Du er med på, at vi løser alle typer opgaver – stort og småt – selvstændigt eller i fællesskab. Og har du en naturlig interesse for grøn omstilling, kommer du til at passe lige ind.

I det daglige vil du referere til vores Head of Business Development, Winnie Ørnsholt Jensen, og indgå i vores afdeling i Silkeborg. Der er mulighed for at veksle mellem hjemmearbejde og arbejde på kontoret.

Dine arbejdsopgaver bliver primært:

  • IT projektassistance – Data Management
  • Ad hoc rapportering på tværs af salg og økonomi
  • Hjælpe med at udarbejde tilbud
  • Support på udvikling og vedligeholde af procedure og templates i vores proces model
  • Support på BI-projekt, udvikling og vedligehold
  • Udvikling af dashboards
  • Excel data crunch og visualisering
  • Project controlling + root cause analyser

Er du vores ny kollega?

Kan du se dig selv i rollen som Nordic Green Solutions student worker, så send ansøgning og CV til woj@ngs.dk hurtigst muligt. Vi læser ansøgninger løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Winnie Ørnsholt Jensen, Head of Business Development, på 28116652 eller woj@ngs.dk

Stillingstype: Student worker deltid, 10-20 timer

Sted: Silkeborg

Om Nordic Green Solutions

Hos Nordic Green Solutions arbejder vi for at skabe en klimaneutral fremtid. Vi hjælper virksomheder med at opnå en mere bæredygtig, ressourceeffektiv og energirigtig forretning gennem målrettet rådgivning.

Tilsammen er vi ca. 40 medarbejdere, som du kan møde på vores hovedkontor i Silkeborg samt kontorer i Odense, Frederikshavn, Esbjerg, Glostrup, Ringkøbing og Hamborg – eller ude hos vores kunder, hvor vi gør grønne ambitioner til konkrete handlinger.

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os