Energikortlægning

For større virksomheder er det lovpligtig at få foretaget et energisyn. Sådan er reglerne ikke for små og mellemstore virksomheder. Men der er ikke noget i vejen for at vide, hvor du kan sætte ind for at blive grønnere, også selvom du ikke indgår i C25-indekset.

Med en energikortlægning af din virksomhed finder du ud af, hvor du kan spare – og hvor du kan tjene. Du får et komplet overblik, som danner grundlag for jeres videre arbejde. Ved gennemgangen får du den nødvendige data til at træffe de gode og nødvendige beslutninger. Det ender ofte ud i en veldokumenteret businesscase. Men du behøver ikke at kalde det det samme. Du skal bare se det som din virksomheds fremtid.

Energisyn er et krav. Energikortlægning er et valg. Energikortlægning handler ikke kun om at kunne dokumentere energiforbruget. Det handler i højere grad om, hvor man som virksomhed kan spare – derfor skal du have kortlagt dit energiforbrug. Og derfor skal du spørge os til råds.

Book et møde

Vi sidder klar til at aftale et uforpligtende møde hos dig, hvor du kan høre mere om vores tekniske og grønne tilgang.

Ring nu på (+45) 23 83 30 41
eller rh@ngs.dk

Rasmus Haahr
Projektdirektør, maskinmester

Rasmus Haahr

Energikortlægning af din virksomhed

Det kan virke som en uoverskuelig opgave.. Men du skal ikke spekulere for meget over kompleksiteten. Vi sørger for at gøre det komplekse enkelt.

Vi gennemgår din virksomheds bygninger, anlæg, udstyr og transport – og hvad der ellers måtte være. Vi kortlægger energiforbrug og -forhold, som kan føre til energieffektivisering i din virksomhed. Det lyder ligetil. Det er det ikke altid, men det er ikke svært at komme i gang.

Det gode udgangspunkt

En energikortlægning handler om at skabe det gode udgangspunkt, som viser nøjagtigt, hvor energien løber hen, og hvor den bliver brugt. Vi kigger på alt fra trykluft og varme til ventilation og vand. Det gode udgangspunkt indeholder en skitsering af procesdiagram med tilhørende målinger. Hvis du ikke har måleudstyr koblet på, så har vi det nødvendige udstyr – og vi kender alle metodikker til at få det mest retvisende billede.

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os