Energistrategi

Det er bedst at arbejde sammen, så ingen af os arbejder alene. Vi er sat i verden for at hjælpe dig med at finde de grønne initiativer, der tager dig fra grøn til grønnere. Grønne tiltag og energibesparelser behøver nemlig hverken at være komplicerede, overskuelige eller dyre.

Med en Energistrategi får du en systematisk og strategisk tilgang til at optimere din virksomheds energiforbrug. Ofte over flere år. En tilgang, som lader din virksomhed få mest muligt ud af jeres grønne investeringer.


Et typisk samarbejde giver dig:

  • En energikortlægning af din virksomhed med grundig gennemgang af bygninger, processer, anlæg og udstyr
  • Energitekniske analyser, der danner grundlag for kvalificering af energibesparelser
  • En energiplan med konkrete forslag til energioptimering, hvor tiltag bliver vurderet og prioriteret i samarbejde med dig
  • Projektrapporter med overblik over energibesparende tiltag, investeringen, tilbagebetalingstider og eventuelle tilskud
  • Rådgivning i forbindelse med gennemførelse af energispareprojekter
  • Dokumentation og kvalitetssikring af de realiserede energibesparelser

Book et møde

Vi sidder klar til at aftale et uforpligtende møde hos dig, hvor du kan høre mere om vores tekniske og grønne tilgang.

Ring nu på (+45) 23 83 30 41
eller rh@ngs.dk

Rasmus Haahr
Director Special Projects

Rasmus Haahr

Fordelen ved et partnerskab

Der er flere fordele ved et partnerskab. Men her kommer den største: Du får den fulde pakke til en lavere pris. Vi ved, hvor vi står, og du ved præcist, hvad du får. Den fulde pakke indeholder forskellige elementer baseret på, hvad din virksomhed har brug for. Pakken indeholder ofte:

Tekniske rådgivere til tjeneste

Der er mange fordele ved en partnerskabsaftale, hvor vi sammen nedbringer jeres energiomkostninger og gør noget godt for virksomheden og miljøet. Et partnerskab handler om sammen at udrette noget; i vores tilfælde handler det om at nedbringe jeres CO2-udledning.

Du har ikke kun brug for rådgivning; du har brug for en betroet teknisk rådgiver, som kender til de mindste detaljer og nuancer, som tænker på alt fra teknik til drift, og ved, at adfærd betyder mere end vaner. Det kan godt være, at den samlede løsning er kompleks. Det er vores opgave at gøre det enkelt.

Vi hjælper dig og din virksomhed med at identificere, prioritere og implementere de helt rigtige energispareprojekter for jer. Når ét projekt er færdigbehandlet, screenes der for det næste projekt, som er tilstrækkeligt rentabelt og energibesparende for virksomhedens mål og ambitioner. Det er bedre at være på forkant end på bagkant – også med grønne initiativer.

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os