Nyt kontor på Esbjerg Havn

Nyt kontor på Esbjerg Havn

Nyheder

Nordic Green Solutions har åbnet nyt kontor i Danmarks energihovedstad

Den 1. september slog Nordic Green Solutions dørene op til sit nye kontor i den danske energimetropol Esbjerg. Kontorudvidelsen i Esbjerg sker som led i at styrke virksomhedens position som en af Danmarks førende rådgivere inden for energioptimering og grøn omstilling.

Det er Rasmus Haahr, Senior projektleder ved Nordic Green Solutions, som kommer til at stå i spidsen for det nye kontor, der er placeret i NorSea Group House of Offshore Innovation på Esbjerg Havn. De nye, moderne rammer vil skabe råderum for, at vi kan udvikle afdelingen og vores nye Engineering segment, som ligeledes vil have base i Esbjerg.

”Esbjerg er en kommune, som fremmer diskussionen om bæredygtighed og ansvarlig udnyttelse af energi. Med kontoret i Esbjerg får vi et endnu bedre afsæt for at ekspandere vores virke og berøringsflade på det danske energifelt. Derudover vil et stærkt netværk med de esbjergensiske virksomheder og forskningsinstitutter styrke den tværfaglige samarbejdskraft og derigennem skabe nye muligheder for at gøre forretning, men også åbne op for muligheden for drive større og bredere projekter lokalt”, udtaler Rasmus Haahr.

Som landets energihovedstad og femtestørste by er Esbjerg en spændende og dynamisk by, der fokuserer på vækst indenfor netop de områder, hvor man har brug for en energirådgiver med kendskab til energibekendtgørelserne og tilskudsmuligheder til energispareprojekter.

”Tingene tager virkelig fart her i Esbjerg. Der er stor tilstrømning af virksomheder, der er gået ind i den grønne omstilling af Danmark. Det vil vi gerne være en del af, samtidig med at vi herfra kan dække det sydvestjyske område, hvor vi hidtil ikke har været repræsenteret”, fortæller Rasmus Haahr.

Nordic Green Solutions har længe haft et ønske om at være tættere på kunderne i Sydvestjylland, og med de mange nyansættelser vi har gjort på det seneste, har vi lokale, erfarne energirådgivere, som står klar til at hjælpe de sydvestjyske virksomheder med at opnå et mindre og ikke mindst grønnere energiforbrug.

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os