Nutrifair

NGS på Nutrifair

Nyheder

Ses vi på årets Nutrifair-messe?

D. 17. – 18. maj løber Danmarks specialiserede fagmesse for husdyrproducenter igen af stablen i Fredericia. Messen har fokus på den nyeste viden og de seneste tendenser indenfor landbruget.

Nordic Green Solutions er en af de 240+ udstillere, der er at finde på messen. Her står vi klar til at præsentere landbruget for aktuelle løsninger indenfor bæredygtighed og grøn omstilling.

Det er ikke nogen hemmelighed, at energipriserne er skudt i vejret, og at der efterspørges grønne og billigere løsninger. Så hvis jeres landbrug går med tanker om at energioptimere jeres produktion, få klarlagt jeres CO2-udledning med et klimaregnskab eller noget helt tredje – kom da endelig forbi vores stand til en uforpligtende snak.

Klimaregnskab

Kigger du forbi vores stand (1006), har du mulighed for at deltage i konkurrencen om et klimaregnskab til en værdi af 20.000 kr. Med et klimaregnskab får du indsigt i dit landbrugs CO2e-udledning og dermed en baseline for fremtidige, grønne forbedringer.

Lyder et klimaregnskab som noget for dit landbrug? – Så kan du læse mere om løsningen her.

Læs mere om grønne tiltag i landbruget

Vil I vide mere om, hvad Nordic Green Solutions kan gøre for landbruget, kan du læse mere om tidligere projekter, vi har gennemført, her

Energioptimering af landbrug

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os