Landmand Søren Øllgaard Holm

Case

Rådgivning

Varmeproduktion med eget brændsel

Foruden en tilbagebetalingstid på kun lidt over et år har landmand Søren Øllgaard Holm opnået betydelige driftsfordele ved at skifte et gammelt halmfyr ud med et moderne og effektivt kombifyr.

Landmand Søren Øllgaard Holm stod med et gammelt halmfyr, som opvarmede hans gård og tilhørende værksteder – i alt omkring 400 kvadratmeter.

Da han fandt ud af, at der kunne opnås et tilskud til udskiftning af det gamle halmfyr, tog han kontakt til Nordic Green Solutions.

»Vi ville gerne have hjælp til at få tilskud til investeringen, så det blev gjort på den rigtige måde. Den del af opgaven klarede Nordic Green Solutions, som vi har haft et godt samarbejde med,« siger Søren Øllgaard Holm.

Den årlige energibesparelse med det meget mere effektive kombifyr er beregnet til 317.000 kWh, som har dannet grundlag for tilskuddet. Ud over den gunstige økonomi er der også en stor komfortforbedring for Søren Øllgaard Holm, som før skulle fodre kedlen hver eller hver anden dag med halmballer. Nu går der flere uger mellem påfyldning af flis i det nye anlæg.

Søren Øllgaard Holm forventer mindst 20 års drift med det nye Twinheat Combi anlæg, som ud over flis også kan håndtere træpiller, korn og brænde, så han kan udnytte brændsel fra sin egen ejendom, hvis han ønsker det.
»I det gamle fyr brugte vi vores egen halm, men det var et stort arbejde at fyre halmen ind. Flisen giver en stor arbejds- og tidsbesparelse,« siger han.

Overvejer du at skifte kedel?

Kontakt os og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe med at gøre det til en god investering.

Vil du også spare på energiudgifterne og opnå en grønnere drift?

Det er dyrt at bruge unødvendig energi – både for klimaet og din virksomheds økonomi. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at lave en uvildig vurdering af din virksomheds optimeringspotentiale.

Book et møde

Vi sidder klar til at aftale et uforpligtende møde med dig, hvor du kan høre mere om vores tekniske og grønne tilgang.

Ring nu på (+45) 27 59 66 85
eller kbh@ngs.dk

Kristian Bloch-Hansen
Sales Engineer

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os