Om os

Om os

Nordic Green Solutions er en privat, uvildig rådgivningsvirksomhed med hovedsæde i Silkeborg og kontor i Odense, Frederikshavn, Esbjerg, Glostrup og Ringkøbing. Virksomheden blev grundlagt i 2007 under navnet Dansk Energirådgivning A/S.

Home of
Green Business

I Nordic Green Solutions arbejder vi hver dag for at skabe en klimaneutral industri. Vi møder ind, fordi vores ekspertise og erfaring kan give virksomheder de nødvendige redskaber til at skabe eller opretholde en bæredygtig bundlinje. 

Nogle gange kræver det, at vi får jord under neglene i vores anstrengelser på at grave den rigtige løsning frem – og det har vi det fint med.

Hvis du ikke ved, hvor du skal tage fat, når det kommer til grøn omstilling, så ringer du til os. Det kan også være, at du ikke er klar til eller klar over, hvordan du kan bidrage i det store hele.

Lad os arbejde sammen, så ingen af os arbejder alene.

Når grøn skal være grønnere

For grønt er ikke nok. Specielt ikke, hvis vi skal nå de ambitiøse klimamål. Det betyder ikke noget, om du er en del af C25-indexet, eller om du er en lille og spirende startup. Det, som betyder noget for os, er din indstilling og dine handlinger.

For det er ikke længere et spørgsmål om at omstille sig fra ikke-grønne initiativer til grønne. Vi bør ikke længere beskrive grønne tiltag som grøn omstilling. Det handler slet ikke om omstilling; det handler om indstilling. Grøn indstilling behøver ikke at være dyrt. Men det kan være dyrt at lade være. 

Hvad tror du, at det kommer til at koste dig på sigt, hvis du ikke bliver valgt til, eller hvis dine omkostninger bare stiger og stiger, fordi du valgte den grønne agenda fra til fordel for indtjening nu og her? Det er aldrig for sent at blive en grøn virksomhed med en grøn indstilling.

Gå grøn eller gå hjem

De fleste virksomheder ønsker at være grønne. Men nogle gange kan det være svært at se skoven for bare træer, hvis du fx står på havnen i København eller på en boreplatform i Kattegat.

Mange ender med at vælge de grønne løsninger fra, fordi de ikke ved, hvad de gavner, og hvor de skal sætte ind.

Du har ikke kun brug for rådgivning; du har brug for en betroet teknisk rådgiver, som kender til de mindste detaljer og nuancer, som tænker på alt fra teknik til drift, og som ved, at adfærd betyder mere end vaner. Det kan godt være, at den samlede løsning er kompleks. Det er vores opgave at gøre det enkelt.

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os