Om os

Om os

Nordic Green Solutions er en privat, uvildig rådgivningsvirksomhed med hovedsæde i Silkeborg og kontorer i Odense, Frederikshavn, Esbjerg og Glostrup. Virksomheden blev grundlagt i 2007 under navnet Dansk Energirådgivning A/S.

Når grøn skal være grønnere

For grønt er ikke nok. Specielt ikke, hvis vi skal nå de ambitiøse klimamål. Det betyder ikke noget, om du er en del af C25-indexet, eller om du er en lille og spirende startup. Det, som betyder noget for os, er din indstilling og dine handlinger.

For det er ikke længere et spørgsmål om at omstille sig fra ikke-grønne initiativer til grønne. Vi bør ikke længere beskrive grønne tiltag som grøn omstilling. Det handler slet ikke om omstilling; det handler om indstilling. Grøn indstilling behøver ikke at være dyrt. Men det kan være dyrt at lade være. 

Hvad tror du, at det kommer til at koste dig på sigt, hvis du ikke bliver valgt til, eller hvis dine omkostninger bare stiger og stiger, fordi du valgte den grønne agenda fra til fordel for indtjening nu og her? Det er aldrig for sent at blive en grøn virksomhed med en grøn indstilling.

Gå grøn eller gå hjem

De fleste virksomheder ønsker at være grønne, men mange ender med at vælge de grønne løsninger fra, fordi de ikke ved, hvad de gavner, og hvor de skal sætte ind.

Du har ikke kun brug for rådgivning; du har brug for en betroet teknisk rådgiver, som kender til de mindste detaljer og nuancer, som tænker på alt fra teknik til drift. Det kan godt være, at den samlede løsning er kompleks. Det er vores opgave at gøre det enkelt.

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os