Om os

Om os

Vi rådgiver virksomheder om energi og bæredygtighed

Hos Nordic Green solutions er vi specialister i at energioptimere samt beregne og reducere virksomheders klimaaftryk. Vores hold af tekniske energirådgivere og bæredygtighedskonsulenter tilbyder et bredt udvalg af løsninger, som sikrer din virksomhed en rentabel grøn omstilling med overholdelse af gældende regler inden for klimasyn, energiledelse, CSRD m.m.

Om Nordic Green Solutions

Home of Green Business

Vi blev grundlagt i 2007 under navnet Dansk Energirådgivning. Virksomheden voksede sig til én af de førende energirådgivere i Danmark takket være vores maskinmestre og ingeniørers tekniske ekspertise inden for energioptimering.

Hundredevis energispareprojekter senere skiftede vi i 2021 navn til Nordic Green Solutions. I dag har vi 5 kontorer fordelt i hele Danmark, og hjertet i vores forretning er stadig vores teams store tekniske knowhow om energieffektivisering og konvertering til grønne energikilder.

Vores energifaglige baggrund kombinerer vi i dag med en bred ekspertise inden for bæredygtighed. Således hjælper vi vores kunder hele vejen på deres grønne rejse – lige fra at identificere og gennemføre energi- og CO2-besparende tiltag til at udarbejde LCA’er og ESG-rapporter.

Vores mission er at skabe en klimaneutral industri. Ét projekt ad gangen. Nogle dage arbejder vi på et elektrificeringsprojekt i en stor koncern, hvor klimamål og handleplaner er fastlagt. Andre gange hjælper vi en lokal autolakerer med at udarbejde sit første klimaregnskab og søge tilskud til at energioptimere ventilationsanlægget. Det vigtigste er ikke, hvor langt kunden er på sin grønne rejse. Det vigtigste er handling – både for konkurrenceevnens og klimaets skyld.

Johnny Ryser
CEO, Nordic Green Solutions

Hvorfor vælge NGS?

+
1.700
små og store kunder fra forskellige brancher
+
17
års erfaring med at gennemføre energi- og CO2-besparelser
5
lokationer, så du er garanteret en rådgiver i nærheden af dig

Vores årligt klimaoverblik

Vi tager gerne vores egen medicin. Derfor har vi beregnet vores klimaaftryk og igangsat tiltag, der skal reducere vores udledninger.

Fra 2022 – 2023 har vi reduceret vores CO2-udledninger fra scope 1,2 og 3 med 40 %.

NGS Danmarks Bedste Arbejdsplads 2024

Danmarks bedste arbejdsplads

Vi tror på, at vores medarbejdere skaber de bedste resultater, når de trives. Som virksomhed arbejder vi målrettet med at skabe optimale rammer for vores medarbejdere, så de hver dag kan gå glade på arbejde, udvikle sig og gøre et vigtigt bidrag til den grønne omstilling.

Derfor er vi også enormt stolte af, at vi i 2024 er blevet kåret som Danmarks 10. bedste arbejdsplads med 20-49 medarbejdere.

Lær os bedre at kende

Løsninger

Vi tilbyder vores kunder et bredt udvalg af løsninger inden for energi og bæredygtighed.  Få overblik og inspiration her.

Cases

Vi har hjulpet små og store virksomheder i de fleste brancher med at beregne og reducere klimaaftryk Se eksempler her.

Dobbelt væsentlighedsanalyse

Viden

Guides, webinarer, events, nyheder m.m. Bliv opdateret på regler og tendenser inden for grøn omstilling her.

Mød nogle af vores kunder

logo_troldtekt
Queen Flowers

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os