Tilskud

Få tilskud til energioptimering,
CO2-reduktion og klimarapportering

Din virksomhed kan søge økonomisk støtte til at spare på energi og CO2. Én af de mest kendte støtteordninger er Energistyrelsens Erhvervspulje, som giver private virksomheder tilskud til energi- og CO2-besparende tiltag. Er din virksomhed en SMV, kan I også søge tilskud fra SMV:Grøn og CO2-puljen til bl.a. kompetenceudvikling og rådgivning inden for grøn omstilling og beregning af klimaaftryk.

Hos Nordic Green Solutions har vi over 17 års erfaring med at søge økonomisk støtte til vores kunders investering i energi- og CO2-besparelser. Vi har overblik over aktuelle tilskudspuljer og kan hjælpe med at sikre rentabiliteten i din virksomheds næste projekt.

Erhvervspuljen

Med Erhvervspuljen kan private virksomheder søge støtte til at gennemføre energi- og CO2-besparende tiltag. Afhængig af virksomhedsstørrelse dækker tilskuddet op til 50 % af investeringen i bl.a. varmepumper, LED-belysning, varmegenvinding eller energioptimering af procesanlæg. Mulighederne for tilskud er mange og puljen kan ansøges løbende.

få tilskud til energibesparende projekter

SMV:Grøn

SMV:Grøn er en EU-finansieret tilskudspulje, som giver tilskud til rådgivning og investering i grøn omstilling og cirkulær økonomi. Midlerne er målrettet SMV’er og du kan søge økonomisk støtte til bl.a. udarbejdelse af klimaregnskab, miljømærkning, effektivisering af energi- og materialeforbrug i produktion m.m. Der kan søges op til 150.000 kr. i tilskud.

Puljen er åben frem til 14. august 2024.

CO2-puljen

CO2-puljen er målrettet SMV’er, som ønsker at arbejde med at dokumentere eller verificere deres klimaaftryk. Med puljen kan du bl.a. søge støtte til at få rådgivning om indsamling af data til klimaregnskab, beregning af din virksomheds eller produkters klimaaftryk, kompetenceudvikling og miljømærkning.

Puljen lukkede for ansøgninger d. 3. juni 2024. Ny ansøgningsrunde afventes

GUIDE:

Få tilskud fra Erhvervspuljen

NGS Tilskudsguide

Brug for hjælp til at søge tilskud?

Har du svært ved at gennemskue, om din virksomheds projekt er tilskudsberettiget? Og hvordan du i så fald søger tilskud? Vores rådgivere er klar til at svare på dine spørgsmål.

Hos Nordic Green Solutions har vi over 17 års erfaring med at søge tilskud til energi- og CO2-besparende tiltag i erhverv.

Kontakt os og få professionel hjælp til at komme sikkert i mål med din tilskudsansøgning.

Book et møde

Vi sidder klar til at aftale et uforpligtende møde med dig, hvor du kan høre mere om vores tekniske og grønne tilgang.

Ring nu på (+45) 61 16 40 85
eller fnj@ngs.dk

Finn Nors Jensen
Area Sales Manager

finn nors

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os