Energikortlægning

Vil du have overblik over energiforholdene i din virksomhed og hvordan du kan spare på energien? Så er en energikortlægning det rette sted at starte.  

Med en energikortlægning får du analyseret din virksomheds energiforbrug af en teknisk energispecialist.

Energispecialisten gennemgår energiforbrugende processer og udstyr, så du får et komplet overblik over energiforholdene i din virksomhed. Dermed ved du præcis, hvor energien bliver brugt. Og næsten vigtigst af alt; du får den nødvendige data til at træffe beslutninger om, hvordan energiforbruget skal optimeres. Det gavner ikke bare din virksomhed, men også klimaet.

Optimér på baggrund af fakta

For at få et korrekt billede af din virksomheds energiforhold laver vi en skitsering af et procesdiagram med tilhørende målinger. Hvis du ikke har måleudstyr koblet på, så har vi det nødvendige udstyr – og vi kender alle metodikker til at få det mest retvisende billede.


Forkjølelsesmedisin Behandle tørr munn Kostnader for fjerning av mugg. norgepiller.com/valium-10-mg/ Balsam for tørr hodebunn Urtepreparater

Når vi kortlægger energiforbrug og -forhold i din virksomhed, analyserer vi typisk:

 • Energitungt produktionsudstyr
 • Belysning, ventilation, trykluftanlæg, procesvarme- og køling
 • Vandforbrug og -udledning
 • Varmeanlæg og klimaskærm

Rapport med grønne muligheder

Resultatet af energianalysen er en rapport med et præcist overblik over din virksomheds energiforhold og en række forslag til initiativer, som kan reducere energiforbruget og CO2-udledningen.

For hvert grønt initiativ i rapporten giver vi et overslag på:

 • Energibesparelse
 • CO2-reduktion
 • Investeringsbehov
 • Tilbagebetalingstid
 • Vurdering af mulige tilskud

Dermed får du et solidt beslutningsgrundlag til at sætte retningen for din virksomheds bæredygtige udvikling på energiområdet.

Et grønt partnerskab, der hjælper dig i mål

I Nordic Green Solutions er vi med dig hele vejen som uvildig rådgiver, hvis du ønsker at realisere nogle af de foreslåede projekter.

Det betyder, at vi hjælper dig med at indhente og sammenligne tilbud fra relevante leverandører, så du får den mest optimale tekniske løsning. Derudover bistår vi med rådgivning under hele processen og ansøger om aktuelle tilskud, der kan støtte finansieringen af dit grønne projekt.

Hvor meget vi skal involveres, er naturligvis op til dig. Vi tilbyder flere forskellige samarbejdsløsninger, som kan tilpasses dit behov.  

Det kan du bruge energikortlægningen til

 • Få overblik over energiforbruget
 • Synliggøre optimeringsmuligheder og eventuelle problemstillinger
 • Reducere energiudgifter via energioptimering og -omlægning
 • Få viden og dataindsigt til at udarbejde strategi og handlingsplan

Book et møde

Vi sidder klar til at aftale et uforpligtende møde med dig, hvor du kan høre mere om vores tekniske og grønne tilgang.

Ring nu på (+45) 23 83 30 41
eller rh@ngs.dk

Rasmus Haahr
Director Special Projects

Rasmus Haahr

Kortlægning af CO2-aftryk?

Kortlægninger kan gennemføres på mange niveauer og med forskellige fokusområdet. Leder du efter en anden type kortlægning, f.eks. med fokus på CO2e-udledning på produkt- eller virksomhedsniveau, laver vi også klimaregnskaber og livscyklusanalyser.

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os