Energioptimering

Det er dyrt at bruge unødvendig energi – både for klimaet og din virksomheds økonomi.

Få hjælp til at optimere energiforbruget så du kan spare på energiudgifterne og opnå en grønnere drift.

Energioptimering handler ikke kun om at gennemføre nogle enkelte energisparetiltag – som f.eks. at skifte dine lyskilder til LED. Det handler om at se på din virksomheds processer og anlæg som en helhed, så du implementerer energioptimerende løsninger, der spiller sammen. På den måde udnytter du synergierne og sikrer, at din virksomheds samlede energi- og ressourceforbrug er så optimalt som muligt. Det gavner os alle. For den grønneste energi er nemlig den, vi slet ikke bruger.

Energioptimering eller energieffektivisering - optimalt energiforbrug

Helhedsorienteret energirådgivning

Måske du har gennemført flere energioptimeringer i din virksomhed. Måske du har til gode at høste de lavthængende frugter. Uanset din virksomheds aktuelle situation, er der mange fordele ved at få en uvildig vurdering af din virksomheds optimeringspotentiale.

Teknologierne udvikler sig kontant, og som rådgiver har vi kompetencerne til at sikre, at du implementerer markedets mest optimale energibesparende løsninger. Vi sætter os grundigt ind i din virksomheds processer og anlæg, så vi har et bredt perspektiv på dine optimeringsmuligheder og kan finde frem besparelser, som ellers kan være svære at opdage.

Om du vil starte med at gennemføre ét eller flere af energispareprojekterne, som vi finder frem til, er op til dig. Uanset hvad sørger vi for, at du har et solidt beslutningsgrundlag at træffe beslutninger ud fra.

Sådan hjælper vi dig med at få et grønnere og mindre energiforbrug

1
Kortlæg forbruget

Det hele starter med at få overblik over det nuværende energiforbrug til f.eks. ventilation, køle- og fryseanlæg, tørreanlæg, lys, pumper, procesvarme, trykluft og rumvarme.

2
Identificer tiltag

På baggrund af kortlægningen finder vi frem til, hvordan din virksomhed kan optimere forbruget. Vi har sat os godt ind i din virksomheds processer og anlæg, så vi kan anbefale dig de mest optimale tekniske løsninger.

3
Udfør projekter

Når du har prioriteret projekterne og er klar til at realisere dem, er det vigtigt ikke kun at have fokus på at skifte tekniske installationer. Det handler også om at inddrage medarbejderne og deres adfærd, som i høj grad kan være med til at reducere energiforbrug og -udgifter yderligere.

Derfor tilbyder vi også hjælp til energiledelse

Få hjælp til energiledelse
4
Mål og evaluer effekt

Data er vigtigt for grønne tiltag. Med data kan du evaluere og dokumentere din virksomheds indsats, og ved at bruge energistyring kan du nemt udtrække nøgletal på effekterne af jeres tiltag.

5
Kommunikér

Det er ligeledes vigtigt at være åbne om virksomhedens grønne arbejde og effekterne af jeres indsats for energibesparelser. Det er en målbar og konkret handling, som understøtter en seriøs og bæredygtig forretningsprofil, der er rustet til fremtidens stigende fokus på klimaansvarlighed.

Book et møde

Vi sidder klar til at aftale et uforpligtende møde med dig, hvor du kan høre mere om vores tekniske og grønne tilgang.

Ring nu på (+45) 27 59 66 85
eller kbh@ngs.dk

Kristian Bloch-Hansen
Sales Engineer

Case: Troldtekt

Ved at implementere en varmeveksler på tørrelinjen har Troldtekt opnået en energibesparelse på op til 30%

Søger du professionel rådgivning?

Vores rådgivere er klar til at tage en uforpligtende snak om optimeringsmulighederne i din virksomhed. Book en snak med dem og få indblik i potentialet for at opnå et grønnere og mere effektivt energiforbrug.

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os