Job & karriere

Som medarbejder i Nordic Green Solutions bliver du en del af et fællesskab, som ..

→ tør tænke ud af boksen for at finde de mest optimale løsninger,
→ har lyst til at skabe forandringer på energiområdet,
→ vil gøre en forskel for både virksomheder, mennesker og miljøet.

Skal vi være sammen om at skabe god energi?

Vi er altid på udkig efter nye, dygtige kollegaer, som stræber efter at være de bedste indenfor deres fagområde, og som ønsker at tage del i et fællesskab, hvor vi udfordrer og udvikler hinanden.

Gå til ledige stillinger
Job & karriere

Hvordan er det at være en del af Nordic Green Solutions?

Resultater og trivsel går hånd i hånd

Vi tror på, at vi skaber de bedste resultater, når vi har det godt sammen. Derfor lægger vi stor vægt på at have teamånd og udvise respekt og tillid til, at vi alle gør vores yderste for at skabe de mest optimale løsninger og opnå vores mål. Vi foretager årligt MUS og trivselsundersøgelse, som er med til at sikre fokus på videreudvikling af vores trivsel på arbejdspladsen.

Faglighed og vidensdeling

Hos Nordic Green Solutions deler vi gerne vores viden med kunder og kollegaer, så vi i fællesskab kan blive klogere og videreudvikle os. Vi sørger for at investere i vores medarbejdere, så de kan løfte deres kompetencer og videreuddanne sig.

Innovation og udvikling

Vi er blandt de førende energirådgivningsvirksomheder i Danmark, og vi sætter en ære i at gå forrest med nye idéer og tiltag. Derfor kan du som medarbejder også være sikker på to ting: dine meninger og forslag bliver hørt.

Plads til fællesskab og andet end arbejde

Der er andet i livet end arbejde. Du er ikke bundet til en kontorstol fra 08-16. Flextid er dig-tid – og du kan til tider arbejde hjemmefra. Vi lægger vægt på det uformelle fællesskab, hvor det ikke altid skal handle om arbejde. Vi tror på, at der skal være plads til et spil bordfodbold i hverdagen og mulighed for at tage del i sociale arrangementer uden for arbejdstid, som f.eks. sportsevents, musicals, julefrokost og meget mere.

Fordele som medarbejder

I Nordic Green Solutions ønsker vi gode arbejdsvilkår for vores medarbejdere. Foruden lønpakke med pension får du som medarbejder goder som sundhedssikring, frugtordning, betalt medarbejderbredbånd, overskudsdeling og mulighed for bonus – og selvfølgelig muligheden for at gøre en forskel for en masse virksomheder, mennesker og miljøet.

Ledige stillinger

Vi har ledige stillinger i øjeblikket:

Energirådgiver

Student worker til vores kontor i Odense/Esbjerg

Du er velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til kontakt@ngs.dk

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os