Energistyring Energioptimering Engineering

Energirådgivning

Du bruger energi hver dag, men ved du, hvordan du bruger den? Produktionsanlæg, ventilation, lys og andre tekniske installationer. Listen er sikkert længere. Er du i tvivl om, hvordan din virksomhed arbejder med at gå fra grøn til grønnere? Så lad os rådgive dig.


energikortlægning

Energikortlægning

Vil du have overblik over energiforholdene i din virksomhed og hvordan du kan spare på energien? Så er en energikortlægning det rette sted at starte. Du får analyseret din virksomheds energiforbrug af en teknisk energispecialist.

Rådgivning

Energioptimering

Energioptimering handler ikke kun om at gennemføre nogle enkelte energisparetiltag. Det handler om at se på din virksomheds processer og anlæg som en helhed, så du implementerer energioptimerende løsninger der spiller sammen.

Energisyn

Energisyn/klimasyn

Med det lovpligtige energisyn/klimasyn gør du noget godt for din forretning ved at afdække dit energiforbrug og få et overblik over, hvor du kan spare på ressourcerne. Bemærk at der er kommet nye lovkrav om energisyn/klimasyn, som er gældende fra juli 2024.

energiledelse

Energiledelse

Energiledelse er en investering i både miljøet og din bundlinje. En grøn forretning er en rentabel forretning, og med god energiledelse sikrer du, at din virksomhed kontinuerligt og systematisk optimerer energiforbruget. Bemærk at der er kommet nye lovkrav om energisyn/klimasyn, som er gældende fra juli 2024.

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os