Interim sustainability services

Bæredygtighedskonsulent

Mangler I kompetencer eller ressourcer til at løse de mange opgaver inden for bæredygtighedsrapportering?

Med NGS’ interim sustainability services kan I få en in-house konsulent til at dække ansvarsområder som ESG-rapportering (CSRD) samt udarbejdelse af dobbelt væsentlighedsanalyse og LCA. Frem for at ansætte en medarbejder i funktionen, får I en fleksibel fagspecialist, der matcher jeres eksakte behov for ekspertise i en kortere eller længere periode.

Hvilke roller kan vi udfylde?

Vores konsulenter har en bred ekspertise inden for bæredygtighed og kan hjælpe med at løse både strategiske og operationelle opgaver, herunder ESG-rapportering, udarbejdelse af LCA’er samt støtte processer for organisering og implementering af strategi for bæredygtig udvikling i forretningen.

Vi finder det rette match af kompetencer til de specifikke opgaver og projekter, din virksomhed mangler ressourcer til. Vores rolle er f.eks.:

  • Sustainability Manager
  • Sustainability Coordinator
  • ESG-manager
  • ESG-projektleder
  • ESG-controller
  • ESG-specialist
  • LCA-projektleder
  • LCA-specialist

Derfor skal du vælge interim services

1

Fleksibilitet

En interim konsulent er til rådighed i præcis den periode, du har brug for. Du er garanteret en medarbejder med de rette kompetencer til at skabe værdi fra dag ét, og du kan nemt skalere op og ned efter behov og fokus i din organisation.

2

Tværfaglig ekspertise

Vi stiller ikke bare ekspertisen fra én konsulent til rådighed. Vores konsulenter har et helt bagland af fageksperter med stor viden og erfaring inden for energi og bæredygtighed, som sikrer dig en holistisk tilgang til grøn omstilling.

3

Uvildig rådgivning

Vi er der for at sikre din virksomhed de bedste løsninger. Vi kommer med anbefalinger på baggrund af vores brede erfaring og markedskendskab. Vi bidrager med nye øjne på din forretning og gør os umage for at byde ind med forslag til udvikling og forbedring.

4

Momentum

Vi kender de typiske udfordringer og ved hvordan de skal løses, for vi har prøvet det før. Det sikrer dig effektiv eksekvering på de opgaver, vi er ansvarlige for at udføre. Som konsulenter kan vi fokusere 100 % på det konkrete projekt, da vi ikke er involveret i interne anliggender.

Hør, hvordan vi kan hjælpe

Hos Nordic Green Solutions løser vi opgaver for alt fra små danske virksomheder til internationale koncerner. Vi opererer i de fleste brancher og uanset opgaven er vores højeste prioritet at matche jeres virksomheds behov med de rette konsulenter.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med interim sustainability services.

Danny Lai Laursen
COO & Head of Sustainability Services

(+45) 26 87 10 34
dll@ngs.dk

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os