Energitilskud

Tilskud

Vidste du, at du kan få tilskud til at spare energi? Det kan du.


Med Energistyrelsens Erhvervspulje får virksomheder mulighed for at søge energitilskud til investering i grønne projekter.

Med Energistyrelsens Erhvervspulje kan din virksomhed søge energitilskud til investeringer i energioptimering. Formålet med puljen er at styrke virksomhedens konkurrenceevne og samtidigt bidrage til at reducere Danmarks CO2-udledning. Det skal nemlig kunne betale sig at investere i en grønnere fremtid.

Hos Nordic Green Solutions har vi over 15 års erfaring med at søge tilskudsmidler til grønne projekter. Skal vi også hjælpe dig, så du slipper for at sætte dig ind i regler og dokumentationskrav, og i stedet kan koncentrere dig om at få sat skub i din grønne agenda?  

GUIDE:

Få tilskud til grønne tiltag fra Erhvervspuljen

NGS Tilskudsguide

Skal du til at søge tilskud?

Hvem? Hvordan? Hvor meget?
Er du usikker på hvad tilskudsordningen går ud på, hvad du kan få tilskud til og hvad du kan få i tilskud?

Beregn hvor meget du kan få i tilskud

Ønsker du at få en vurdering af hvor stort et tilskud, du kan forvente at modtage til dine energibesparende projekter? Vi tilbyder en gratis screening, hvor du blot indtaster dine oplysninger, og vi vil vende tilbage med et skøn inden for få dage.

FAQ om Erhvervspuljen

1
Hvem kan få energitilskud?

Erhvervspuljen er målrettet private produktions-, handels- og servicevirksomheder, og din virksomhed kan søge forskellige tilskud til energibesparende tiltag. Det gælder for f.eks. udskiftning af varmepumpe, udskiftning af lys til LED, etablering af varmegenvinding eller energioptimering af procesanlæg.

Det kan være svært at finde hoved og hale i alle mulighederne. Det ved vi alt om. Vi rådgiver gerne om dine muligheder, så du får den rigtige løsning.

2
Hvor stort er tilskuddet?

Du kan få dækket op til 50% af investeringen til energibesparende tiltag. Tilskuddets størrelse beregnes på baggrund af:

  • Energibesparelsens størrelse med en støttesats på 10 øre pr. sparet kWh
    eller
  • CO2-reduktions størrelse med en støttesats på 500 kr. pr. sparet ton CO2

Det største tilskud afgør hvilken af ovenstående, der vælges.

Et projekt kan maksimalt 112 mio. kr.  i tilskud og der gives ikke tilskud på mindre end 10.000 kr.

3
Hvornår kan man søge tilskud?

Puljen er åben og tømmes efter først-til-mølle-princippet

4
Hvad kan en rådgiver hjælpe med?

Ansøgningsprocessen kan være krævende, så en energirådgiver er god at have i baghånden til at lokalisere de rette energioptimeringsprojekter, udarbejde dokumentation til ansøgningen samt implementering af projekterne.

Hos Nordic Green Solutions står vi klar til at hjælpe med at få indblik i, om dit konkrete tiltag er omfattet af ordningen. Som energirådgiver hjælper vi med at øge kvaliteten af projektet forstået på den måde, at vi som uvildig rådgiver både kan hjælpe med at kvalificere tilbuddene og rådgive om, hvilke løsninger der er bedst, samt hvorfor man bør vælge det ene frem for det andet. Vi laver beregningerne og understøtter kunde og leverandør hele vejen igennem.

Book et møde

Vi sidder klar til at aftale et uforpligtende møde med dig, hvor du kan høre mere om vores tekniske og grønne tilgang.

Ring nu på (+45) 61 16 40 85
eller fnj@ngs.dk

Finn Nors Jensen
Area Sales Manager

finn nors

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os