Guide: Kom i gang med ESG

Guide

Skal din virksomhed i gang med ESG-rapportering? Bliv godt klædt på til at opfylde de nye rapporteringskrav med vores guide til ESG.

Guide: ESG-rapportering

Guiden giver viden om:

  • Hvilke krav din virksomhed skal leve op til
  • Introduktion til hvad er ESG, CSRD og ESRS
  • Dobbelt væsentlighedsanalysen
  • Gode råd til at gribe ESG-arbejdet an

Få guide til ESG

Hvad er ESG?

ESG står for Environmental Social Governance, hvilket er de tre parametre, som er målestok for en virksomheds bæredygtighed. Som følge af EU’s Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) vil større virksomheder fremadrettet være forpligtiget til at rapportere om deres bæredygtighedspræstationer – altså en ESG-rapportering.

Er din virksomhed en SMV, er I ikke direkte ramt af de nye rapporteringskrav. Det betyder dog ikke, at ESG ikke får betydning for jeres virksomhed inden for nærmeste fremtid. Mange små og mellemstore virksomheder oplever nemlig, at deres kunder og øvrige interessenter efterspørger dokumentation på bæredygtighed – specielt hvis I er underleverandør til CSRD-omfattet virksomheder.

Få hjælp til ESG

Hos Nordic Green Solutions hjælper vi virksomheder med at komme godt i mål med deres ESG-rapportering. Uanset om din virksomhed er underlagt kravene i CSRD, eller I blot ønsker at være på forkant med ESG-rapporteringen, er vores sustainability team klar til at hjælpe.

Book et møde

Vi sidder klar til at aftale et uforpligtende møde med dig, hvor du kan høre mere om vores tekniske og grønne tilgang.

Ring nu på (+45) 28 11 15 36
eller jet@ngs.dk

Jens Thomsen
Engineering Manager – Sustainability Solutions

ESG

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os