Dobbelt væsentlighedsanalyse, bæredygtighed, LCA, klimaregnskab og meget mere.

NGS på Folkemødet 2024

Event

NGS har sin debut som deltager på Folkemødet i 2024. Vi glæder os til at snakke grøn omstilling og klima med de mange deltagere på Folkemødet samt være vært for to spændende debatter på scenen for samfundsansvar (ESG) i telt F18.

Nedenfor kan du se, hvem der deltager fra NGS samt information om vores to debatter. Har du interesse i at tage en snak med os i forbindelse med Folkemødet, eller få én af vores medarbejdere som deltager i dine debatter, er du velkommen til at kontakte os.

Hvem kan du møde fra NGS?


Program

Lavere energiregninger, bedre konkurrenceevne og en grønnere virksomhedsprofil. Det er bare nogle af fordelene ved et lavere, mere effektivt energiforbrug i en virksomhed. Alligevel er der fortsat en masse grønne, lavthængende frugter, som særligt de små og mellemstore virksomheder tøver med at plukke. Alene de mest rentable investeringer i energieffektivitet – nogle med tilbagebetalingstider helt nede under et år – kan barbere tre mia. kr. af virksomhedernes energiregning i 2030.

Så hvorfor kaster SMV’erne sig ikke over de gode, grønne investeringer, der ligger og venter på dem? Er det et spørgsmål om mangel på viden, utilstrækkelig adgang til finansiering, dårlige politiske rammer eller noget fjerde? Det er nogle af de spørgsmål, vi forsøger at finde svar på i debatten.

Debattører:

 • Ellen Marie Friis Johansen, CSR-chef, Dansk Erhverv
 • Johannes Lundsfryd Jensen, Borgmester i Middelfart Kommune og medlem af Danmarks Erhvervsfremmende bestyrelse
 • Andreas Nielsen, Head of Cleantech Business Development, Alfa Laval
 • Johnny Ryser, CEO, Nordic Green Solutions

Moderator:

 • Katrine Bjerre Milling Eriksen, Direktør, Synergi

Danmark [skal] være et foregangsland i den internationale klimaindsats, som kan inspirere og påvirke resten af verden.” Sådan lyder det i Danmarks klimalov fra 2020. Spørgsmålet er, om vi nu, fire år senere, lever op til de flotte ord? Fx tyder meget på, at Danmark er et godt stykke fra at opfylde sin grønne energispareforpligtelse over for EU – bl.a. som følge af en utilstrækkelig omstilling af industrien. Danmark har heller ikke en strategi for landets energiforbrug – selv om energiforbrug er den suverænt største kilde til udledning af drivhusgasser. I debatten spørger vi derfor: Er Danmark det grønne foregangsland, vi gerne vil være?

Debattører:

 • Theresa Scavenius, Medlem af Folketinget
 • Søren Egge Rasmussen, ordfører for klima, energi, bolig og landbrug, Enhedslisten
 • Nicolai Siegumfeldt, underdirektør, ansvar for bæredygtighed i TEKNIQ Arbejdsgiverne
 • Johnny Ryser, CEO, Nordic Green Solutions
 • Søren Schrøder, Country Director, Secure Power Division, Schneider Electric

Moderator:

 • Julie Bangsgaard Abrahams, Seniorrådgiver (Energi), Rådet for Grøn Omstilling

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os