Engineering

Engineering

Det er ikke altid nemt at vide, hvor du skal sætte ind. Mange har svært ved at se de grønne muligheder, når de står i en produktionsvirksomhed i Herning eller på et skib ud fra Køges kyst.

Bare fordi det er svært, behøver det ikke at være umuligt. I Nordic Green Solutions leverer vi ofte skræddersyede projekter. Altså, et projekt eller flere, som er tilpasset den enkelte virksomhed og deres ønsker samt målsætninger. For ligesom med så meget andet, så har hver virksomhed deres egne unikke udfordringer, muligheder og målsætninger.

Du skal kende problemet, før du kender løsningen. Hos os arbejder vi med en 80/20-fordeling. 80% af løsningen er at kende problemet.

Du forventer noget af os. Vi forventer noget af dig.

Det ville være nemt, hvis alle virksomheder bare passede ned i én kasse. Sådan er det bare ikke. Og slet ikke når det kommer til grønne initiativer. Men du skal forvente, at vi har set og prøvet meget. Det afspejler vores arbejdsgange også. De indeholder typisk:

  • Forprojekt
  • Indhentning af tilbud
  • Godkendelse
  • Udførelse og resultat
  • Vurdering af potentiale
  • Hovedprojekt

Det betyder ikke noget for os, om det er et stort eller lille projekt; vi går alt igennem og finder den rigtige løsning til det rigtige problem.

Book et møde

Vi sidder klar til at aftale et uforpligtende møde med dig, hvor du kan høre mere om vores tekniske og grønne tilgang.

Ring nu på (+45) 23 83 30 41
eller rh@ngs.dk

Rasmus Haahr
VP – Enterprise Customers

Rasmus Haahr

En god businesscase baner vejen for gode projekter

Hvis det ikke hænger sammen på bundlinjen, hvorfor så overhovedet begive sig ud i det? Det hører vi tit, og det forstår vi godt. Langt de fleste skræddersyede projekter skitserer en businesscase, så du ved, om det giver mening eller ej. Der er ingen grund til at investere i grønne projekter, hvis det ikke hænger sammen – det synes vi i hvert fald ikke. Bæredygtig bundlinje er et must.

Områdespecifik rådgivning

Som tekniske rådgivere giver vi de rigtige råd, der løser den rigtige opgave til den rigtige pris. Vi har erfaring inden for mange områder; vi kender sikkert også til dit.

Processystemer

Taber du tryk og varme? Gennem  multi-scale-modelling og numeriske beregninger sørger vi for, at du har den nødvendige pumpekapacitet. Vi får styr på eventuelt tryktab og flow.

Produktion

Vi finder og fjerner flaskehalse. Dine maskiner skal køre som smurt. Derfor balancerer vi input og output og finder de rigtige komponenter, der klarer jobbet, reducerer energiforbruget og driftsomkostningerne og øger produktionskapaciteten – med et udbytte på op til 160%.

Fødevarer

Branchen er underlagt strenge krav til standarder. Hvis du arbejder med fødevarer, kender du det alt for godt. Vi kan hjælpe med alt fra energioptimering til tilskudsansøgninger. Og vi har styr på love og regulativer.

Spildevand

Spildevand skal være rent. Vi hjælper med at finde ud, hvordan du renser spildevandet, og hvordan du genbruger det – og sikrer at, kvaliteten er god nok.

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os