Værdier

Ordentlighed

Det skal give mening at blive grøn. Når bæredygtighed ikke kan ses på bundlinjen, forsvinder meningen med motivet. For os handler det ikke om at sælge grønne løsninger. Det handler om at skabe grønne virksomheder med grønne indstillinger.

Teamwork

Ingen kan gøre en forskel alene. Du forventer noget af os, vi forventer noget af dig. Vi skal forvente noget af hinanden. Det betyder ikke noget, om vi er kolleger, om du er kunde, eller om vi er indkøbte konsulenter. At arbejde mod det samme mål skal altid være som at arbejde sammen.

Ærekær

Ting skal gøres ordentligt. Vi er drevet af vores faglighed. Det ligger i vores natur og i vores måde at tænke bæredygtig bundlinje. Du regner med os i form af vores ekspertise og erfaring. Vi gengælder din tillid og kvitterer altid med den rigtige løsning til den rigtige pris med det rigtige resultat.

Entreprenørånd

Velovervejet vildskab er vores unikke egenskab og fordel. Vi trives i forestillingen om det uløselige. Nogle gange skal det være svært, før det kan blive godt. Men før det bliver rigtig godt, bringer vi vores ekspertise, viden og vildskab i spil – ofte behøver du slet ikke at spørge.

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os