Energisyn

Energisyn

Med det lovpligtige energisyn gør du noget godt for din forretning ved at afdække dit energiforbrug og få et overblik over, hvor du kan spare på ressourcerne. Det er ikke kun godt for din forretning. Det er godt for os alle.

Større virksomheder skal have foretaget et obligatorisk energisyn hvert 4. år jf. EU’s energieffektivitetsdirektiv. Det gælder ca. 1200 danske virksomheder – måske også din.

Hvis din virksomhed har 250 ansatte i fuldtidsstillinger globalt og en årsomsætning på mere end 50 mio. euro og/eller en årlig balance på over 43 mio. euro, skal din virksomhed have foretaget energisyn – medmindre I allerede har implementeret et certificeret energiledelsessystem eller har et lavt energiforbrug.

Er du ikke er blandt de ca. 1.200 virksomheder, betyder det ikke, at du skal lade være med at få foretaget et energisyn. Tværtimod. Så er en energikortlægning et godt sted at starte.

Book et møde

Vi sidder klar til at aftale et uforpligtende møde hos dig, hvor du kan høre mere om vores tekniske og grønne tilgang.

Ring nu på (+45) 26 43 13 30
eller jla@ngs.dk

Jonas Lassen
Projektleder, energisynskonsulent, maskinmester

Jonas Lassen

Energisyn af din virksomhed

Skal vi udføre din virksomheds energisyn, får du besøg af én af vores certificerede energisynskonsulenter. Konsulenten gennemgår din virksomheds bygninger, anlæg, udstyr og transport og kortlægger energiforbrug og -forhold, som kan føre til energieffektivisering i din virksomhed.

Når vi energisyner din virksomhed, gør vi følgende:

  • Indsamler relevante data
  • Gennemgår dine bygninger, anlæg og udstyr
  • Analyserer data og udarbejder energisynsrapporten
  • Gennemgår rapporten og rådgiver om indberetning

Hvad koster et energisyn?

Bæredygtighed skal kunne ses på bundlinjen. Det er en langsigtet investering i både din forretning og i miljøet, og et energisyn kan være en vigtig platform til at identificere og optimere energiforbrug og -muligheder.

Prisen på et energisyn afhænger især af hvilken type virksomhed, du har, antallet af jeres lokationer og forbrugsområder samt den tid, vi bruger på at indsamle data om jeres virksomhed.

Du skal selvfølgelig have mest muligt for pengene og mest muligt ud af energisynet med implementering af de mest rentable energibesparelser for netop din virksomhed. Derfor giver vi dig rabat på energisynet, hvis din virksomhed indgår en flerårig aftale om realisering og fastholdelser af energibesparelser med os som energipartner. Det er din vej til grøn og værdiskabende forretning – både i dag, i morgen og om 10 år. Vi kalder det udvidet energisyn.

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os