NGS naturbillede

Velkommen til Nordic Green Solutions

Vind en biograftur for 2!

Sådan deltager du:

Du deltager i konkurrencen ved at følge NGS på LinkedIn. Vi trækker lod blandt nye følgere allerede i morgen d. 18. april 2024, så skynd dig ind og følg os med det samme.

Vinderen kontaktes via LinkedIn og får tilsendt biografbilletterne på mail.

Kontakt os

Casper Thielsen

Mail: cth@ngs.dk
Tlf.: (+45) 26 79 67 77

Danny Lai Laursen

Mail: dll@ngs.dk
Tlf.: (+45) 26 87 10 34

Hvem er Nordic Green Solutions?

Vi er en privat, uvildig rådgivningsvirksomhed med hovedsæde i Silkeborg og med kontorer i Odense, Esbjerg, Frederikshavn og Glostrup.

Vi arbejder hver dag for at skabe en klimaneutral industri.

Vores ekspertise og erfaring kan hjælpe virksomheder med de rette redskaber til at skabe eller opretholde en bæredygtig bundlinje.

Vi er eksperter indenfor

Bæredygtigheds-rapportering

Klimaregnskab, LCA, ESG, PCF, EPD

Teknologier

Varmepumper, solceller, ventilation

Engineering

Procesoptimering, CFD, dataanalyser

Systemydelser

Batterier, el-kedler

Tilskud

Tilskudsansøgning, afgiftsoptimering

Projektledelse

Implementeringsstrategi, specifikationer, projektudførsel

Energioptimering

Energikortlægning, energigennemgang, energisyn, energiledelse (ISO-50001), EFO

Hos NGS bliver du en del af et fællesskab, som…

  • Tør tænke ud af boksen for at finde de mest optimale løsninger

  • Har lyst til at skabe forandringer på energiområdet

  • Vil gøre en forskel for virksomheder, mennesker og miljøet.

Resultater og trivsel går hånd i hånd

Vi tror på, at vi skaber de bedste resultater, når vi har det godt sammen. Derfor lægger vi stor vægt på at have teamånd og udvise respekt og tillid til, at vi alle gør vores yderste for at skabe de mest optimale løsninger og opnå vores mål. Vi foretager årligt MUS og trivselsundersøgelse, som er med til at sikre fokus på videreudvikling af vores trivsel på arbejdspladsen.

Faglighed og vidensdeling

Hos Nordic Green Solutions deler vi gerne vores viden med kunder og kollegaer, så vi i fællesskab kan blive klogere og videreudvikle os. Vi sørger for at investere i vores medarbejdere, så de kan løfte deres kompetencer og videreuddanne sig.

Great Place To Work

Vi er utroligt stolte over at have opnået Great Place To Work-certificeringen! Vores medarbejderes trivsel og samarbejde har høj prioritet for os. Vi arbejder aktivt på at skabe en positiv arbejdskultur, hvor vores medarbejdere føler sig veltilpas, uanset hvilket kontor eller team de tilhører.

Vi fremmer samarbejde på tværs af forskellige kontorer og teams ved at arrangere forskellige sociale begivenheder. Dette kan variere fra festlige julefrokoster til ture som f.eks. en tur til Hamborg. Selv i de mere dagligdagsøjeblikke holder vi fast i vores fokus på fællesskab, f.eks. ved at servere rundstykker på kontoret under vores online møder om fredagen.

Det allervigtigste for os er, at vores medarbejdere går på arbejde med glæde og stolthed over deres arbejde.

Det siger vores medarbejdere

Mine arbejdsopgaver spænder fra meget simple beregninger til holistiske systembetragtninger, fra sparing med kolleger omkring problemstillinger til fysiske gennemgange ude ved kunderne. 

På den sociale side er der et vildt godt sammenhold på kontoret. Der kan snakkes om alt mellem himmel og jord under frokosten eller om fredagen, når den står på fyraftensøl. 

Al den viden jeg har fået fra min tid på Universitetet har jeg brugt og sammensat på nye måder hos NGS.

– Mads Lund, Junior Consultant

Jeg har været en del af NGS i ca. to år, hvor jeg er ansat som energirådgiver med ekspertise inden for varmepumper og solceller.

Det er fantastisk at arbejde hos NGS, og arbejdsmiljøet er meget dynamisk med en bred vifte af opgaver. Disse opgaver omfatter både tilskudsansøgninger og direkte energivejledning til vores kunder.

Sammenholdet hos NGS er fremragende. Vi har et tæt samarbejde på tværs af forskellige teams og kontorer, og vores personaleforening arrangerer sjove begivenheder i løbet af året.

Det bedste ved at arbejde hos NGS er værdien af vores arbejde, friheden i udførelsen af arbejdsopgaverne (naturligvis inden for rammerne) og ikke mindst vores dygtige og friske kollegaer.

– Christian Skjødt, Consultant

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os