Gå en grønnere fremtid i møde med SMV:Grøn

Artikel

Nu kan du få tilskud til grøn omstilling af din forretning med et nyt EU-finansieret støtteprogram, der går under navnet SMV:Grøn. Formålet med støtteprogrammet er at hjælpe danske små og mellemstore virksomheder med at reducere klimaaftrykket.

Gennem SMV:Grøn kan du få økonomisk støtte til rådgivning, investering og kompetenceudvikling med henblik på at løfte din virksomhed til næste grønne niveau. Programmet indeholder to vouchere på henholdsvis 50.000 kr. og 150.000 kr. Hvilken voucher du kan søge afhænger af din virksomheds størrelse samt erfaringsniveau inden for grøn omstilling.

SMV:Grøn er relevant for dig, der har en virksomhed med under 250 ansatte og en årlig omsætning på højst 50 mio. EUR eller årlig balance på højest 43 mio. EUR, og som tilmed ikke har modtaget offentlige tilskud på mere end 200.000 EUR over de seneste tre regnskabsår.

Sidste ansøgningsfrist er søndag d. 7. november 2021. Vær opmærksom på, at forløbene i SMV:Grøn kan vare op til 12 måneder, men skal være afsluttet inden 1. april 2023.

Har du brug for hjælp til at realisere dine grønne ideer? Som registreret rådgiver hos SMV:Grøn står Nordic Green Solutions klar til at rådgive dig om, hvordan energieffektiviseringer kan bidrage positivt til dit klimaaftryk og ikke mindst din bundlinje. Vi skræddersyr løsninger, der passer specifikt til din virksomhed, så du er sikret, at din voucher rækker længst muligt.

Tilskud

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os