Grønt samarbejde med Autobranchen Danmark

Nyheder

Autobranchen Danmark vil gøre en indsats for, at deres ca. 1.200 medlemsvirksomheder går en grønnere fremtid i møde. Der er nemlig store økonomiske og konkurrencemæssige fordele ved at spare på energien og reducere klimaaftrykket.

Et nyt partnerskab mellem Autobranchen Danmark og Nordic Green Solutions skal gør det lettere for branchens medlemmer at tage del i den grønne omstilling. Projektet hedder ”Grønt Bilhus” og går ud på, at medlemmer af Autobranchen Danmark kan få hjælp af Nordic Green Solutions til at få kortlagt deres klimaaftryk og lagt en plan for, hvordan det kan reduceres.

Samarbejdet med autobranchens medlemmer er allerede kommet godt fra start med over 20 virksomheder, som er med i Projekt Grønt Bilhus. Hos Nordic Green Solutions glæder vi os til at lægge grønne planer sammen med flere af Autobranchen Danmarks medlemmer.

Vil du høre mere om samarbejdet, er du velkommen til at kontakte Bendt Ransborg Hejerholt (brh@ngs.dk / 30298422) eller Allan Fyhn Nielsen (afn@ngs.dk / 42325331)

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os