fbpx

First Camp

Case

First Camp har fået et tilskud, som dækker ca. 30 % af deres samlede investering.

First Camp har udskiftet deres energikilder til varmepumper. Denne investering har ikke kun reduceret deres klimaaftryk, men også givet en markant besparelse på elregningen.

En afgørende faktor for projektet var tilskuddet fra Erhvervspuljen, som dækkede ca. 30% af den samlede investering.

Udfordringen, projektet og samarbejdet

First Camp, Nordens største campingkæde med 73 destinationer på tværs af flere lande, har en ambitiøs vision om at blive Europas førende inden for camping. De stræber efter at sætte nye standarder for moderne camping med bæredygtighed og miljøvenlige løsninger som en central del af deres strategi.

For at realisere denne vision har First Camp valgt at investere i varmepumper som et mere bæredygtigt alternativ. Med så mange campingpladser og hytter er det et omfattende projekt, og her kom NGS ind i billedet.

Vi hjalp First Camp med at indsamle de nødvendige data og udarbejde ansøgningen til Energistyrelsen. Når der kom tilsagn om tilskuddet, sørgede vi for at lave en udbetalingsanmodning, så First Camp kunne få deres tilskud. Hos NGS er vores mål at gøre processen så smidig som muligt, så vores kunder kan fokusere på det, de gør bedst—at drive deres forretning.

First Camp

Nordic Green Solutions har hjulpet os med at få tilskud, der dækkede en betydelig del af vores investering i bæredygtige energikilder. Deres støtte har været afgørende for, at vi kunne gennemføre projektet.

Allan Jacobsen
Facility Chef, First Camp

Sådan fik First Camp tilskud

NGS spillede en afgørende rolle i at sikre, at First Camp fik tilskud til deres optimeringsprojekt. Vi tog ansvaret for alle de nødvendige beregninger og sørgede for, at alle dokumentationskrav blev opfyldt, så ansøgningen kunne godkendes.

Ansøgningsprocessen kan være kompleks, og Energistyrelsen stiller høje krav til nøjagtige beregninger og udførlig dokumentation. Ved at overtage disse administrative opgaver gav vi First Camp friheden til at fokusere på implementeringen varmepumperne.

NGS tilskudsberegner

Hvor meget tilskud kan du få til dit projekt?

Hvis du er i tvivl om du kan få tilskud eller blot vil have et estimat på, hvor meget du kan forvente at få i tilskud til dit energispareprojekt, så prøv vores gratis tilskudsberegner!

Har du spørgsmål til beregningen er du altid velkommen til at hive fat i os.

Har din virksomhed også brug for tilskud til et energispareprojekt?

Lad os hjælpe dig med at vurdere dine tilskudsmuligheder og komme godt i gang med ansøgningsprocessen. Du er velkommen til at booke en uforpligtende samtale med os for at høre mere om, hvordan vi kan sikre sig den nødvendige støtte til dine grønne initiativer.

Hos NGS gør vi det nemt at navigere gennem ansøgningsprocessen, så vores kunder kan nå deres bæredygtighedsmål hurtigere og mere effektivt,

Book et møde

Vi sidder klar til at aftale et uforpligtende møde med dig, hvor du kan høre mere om vores tekniske og grønne tilgang.

Ring nu på (+45) 61 16 40 85
eller fnj@ngs.dk

Finn Nors Jensen
Area Sales Manager

finn nors

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os