Kyllingeproducent Jesper Clausen

Case

Rådgivning

Etablering af varmegenvinding på ventilationsluft i to kyllingestalde

Kyllingeproduct Jesper Clausen indgik et trygt samarbejde med Nordic Green Solutions, som reducerede energiforbruget i hans kyllingestalde væsentligt.

Kyllingeproducent Jesper Clausen, Nykøbing M., valgte Nordic Green Solutions efter at have sammenlignet tilbud fra forskellige udbydere, da han følte sig mest tryg ved sagsforløbet hos NGS.

Samarbejdet med Nordic Green Solutions betød, at Jesper Clausen ikke havde bekymringer til projektet, hvis screeningen ikke viste et tilfredsstillende potentiale for energibesparelser, ville projektet nemlig ikke finde sted. Potentialet for at reducere energiforbruget i kyllingestaldene viste sig dog at være meget væsentlig.

Udgangspunktet var en traditionel kyllingestald uden varmegenvinding.

Ved etablering af ventilationsanlæg med varmegenvinding i to kyllingestalde var det muligt at reducere energiforbruget til produktion af kyllinger med ca. 70 – 80%.

Vil du også spare på energiudgifterne og opnå en grønnere drift?

Det er dyrt at bruge unødvendig energi – både for klimaet og din virksomheds økonomi. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at lave en uvildig vurdering af din virksomheds optimeringspotentiale.

Book et møde

Vi sidder klar til at aftale et uforpligtende møde med dig, hvor du kan høre mere om vores tekniske og grønne tilgang.

Ring nu på (+45) 23 83 30 41
eller rh@ngs.dk

Rasmus Haahr
Director Special Projects

Rasmus Haahr

Få grønne nyheder?

Indtast din e-mail nedenfor

Vil du vide mere?

Kontakt os