(Copy of) Forside

Få din grønne agenda til at blomstre

Hos Nordic Green Solutions hjælper vi virksomheder med at spare på energien og udnytte den optimalt. Vi skaber grønne virksomheder med grønne indstillinger. Det gavner den enkelte og os alle.

De fleste virksomheder ønsker at være grønne. Men nogle gange kan det være svært at se skoven for bare træer, hvis du fx står på havnen i København eller på en boreplatform i Kattegat. Mange ender med at vælge de grønne løsninger fra, fordi de ikke ved, hvad de gavner, og hvor de skal sætte ind.

Det er ikke længere et spørgsmål om at omstille sig fra ikke-grønne initiativer til grønne. Vi må ikke længere beskrive grønne tiltag som grøn omstilling. Det handler slet ikke om omstilling; det handler om indstilling. Grøn indstilling behøver ikke at være dyrt. Men det kan være dyrt at lade være.

Hvad tror du, at det kommer til at koste dig på sigt, hvis du ikke bliver valgt til, eller hvis dine omkostninger bare stiger og stiger, fordi du valgte den grønne agenda fra til fordel for indtjening nu og her? Det er aldrig for sent at blive en grøn virksomhed med en grøn indstilling.

Energispareprojekter

Sådan bliver du grønnere

1

Baseline

Hvis du ved, hvor meget (og hvor lidt) energi din virksomhed bruger; ved du også, hvor du står, og hvor du skal sætte ind.

2

Målsætning

Hvor grønne kan vi blive? Det er der mange, som tænker. Det hjælper vi med at finde ud af, og vi hjælper med at sætte en god og realistisk målsætning.

3

Implementering

Ingen kan gøre det alene. Det kan vi heller ikke. Vi finder de rigtige leverandører og hjælper jer med at skabe de nødvendige rammer for jeres medarbejdere. 

4

Finansiering

Kan vi få tilskud fra det offentlige, når vi vil gøre noget godt for miljøet? Ja, nogle gange kan du – sikkert også med et større beløb, end du tror. Vi hjælper med ansøgning og proces.

5

Kommunikation

Mange virksomheder gør det godt. Men de glemmer at fortælle andre om deres indsatser – selv når resultaterne er gode og givende for mennesker og miljøet. Sådan skal det ikke være.

Vi sikrer dig en branchespecifik energirådgivning

Following an energy audit, the steel company Ib Andresen Industri is now launching a project with conversion from gas to heat pumps that can utilize green electricity – with help from Nordic Green Solutions

Read more
0 %

“We are also looking forward to a grant of up to 30 percent of our investment”

A review of Indulak’s energy consumption shows that 65 percent. of their CO2 emissions take place in connection with production, ie. washing, drying, varnishing and curing of the items.

Read more
0 tons

The largest saving of as much as 80.5 tonnes per years is achieved through heat recovery, where you can utilize surplus energy internally in production.

Så meget CO₂ har NGSs kunder sparet i 2020

150335 tons